zaterdag 14 augustus 2010

Fietsen....

Vandaag hebben we een lekker stukje gefietst. Jilles heeft voor zijn verjaardag een nieuwe fiets gehad, maar hij durft er niet goed op. Ik oefen vaak met hem, ook omdat hij gewoon niet meer achterop bij mij kan. Maar elke keer is het huilen en schreeuwen. Omdat papa vrij is, dacht ik; "dan kunnen we mooi even 'goed' oefenen". Er stond een ijsje tegenover, maar dan moest Jilles er wel eerst heen fietsen ;-).
Jilles heeft in zijn hoofd dat hij niet achteruit kan trappen om te remmen. Hij weigert om te proberen. Met alle gevolgen vandien....

De brug waar hij met een noodvaart tegenaan fietste...
















Omdat we bergje af gingen, papa niet in de gaten had dat Jilles weigert om te remmen, ik al over de brug was en Juliën de andere kant op keek......stormde Jilles de bocht om, maar net niet genoeg bocht-om. Goed dat er een leuning op de brug stond!

Daarna ging het de goede kant op. We fietsen heerlijk door Waterland. Alle bochtjes werden goed genomen en de angst was afgenomen.

Rustig fietsen....
































Aangekomen bij het pannenkoekenhuis hebben we heerlijk in het zonnetje gezeten. Voor de mannen een pannenkoek met ijs. Niet helemaal verdient, maar toch ook weer wel....

















Voor mama werden er -heel lief- bloemetjes geplukt....

















....het boeketje....

















Daarna hebben de jongens nog even heerlijk gespeeld.


















Toen weer terug. Gelukkig zonder omvallen! :-))

1 opmerking:

Rebecca zei

Leuk zeg!! Dapper dat hij toch weer doorgefietst is! Amy wil maar niet los fietsen op haar fiets. Zelfs niet als ik er een nieuwe fiets tegenover zet ;-)